Wijknetwerken Amsterdam > Gemeente > Indian Summerschool 23 september

Indian Summerschool 23 september

24 juli 2019

Bundel de krachten in de wijk!

Dit jaar komen de leerlijnen van Wijkzorg, SamenDoen, OKT en WPI voor het eerst bij elkaar in een fantastische Summerschool. Uitvoerders, beleidsmedewerkers en managers gaan op maandag 23 september met en van elkaar leren op de prachtige locatie van het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen).

Op deze dag is er voor ieder wat wils: inspirerende sprekers die een lezing of mini-symposium verzorgen, verschillende workshops met praktische tips & tricks en leuke trainingen. Het doel is om samen de hulpverlening aan Amsterdammers op het gebied van veiligheid, armoede, participatie en zorg nog beter te maken.

Zorg dat je erbij bent en zet 23 september vast in je agenda. Kom, doe mee en durf te dromen!

Meer weten?
Eind augustus volgt meer informatie over het programma, de locatie en hoe jij je kunt opgeven voor de Indian Summerschool op 23 september.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Indian Summerschool? Neem dan contact op met Esma Curuk e.curuk@samendoenamsterdam.nl.

Professionaliseren Yes! is een initiatief om de leerlijnen van SamenDoen, OKT, wijkzorg en WPI samen te brengen.

Voor meer informatie over Professionalisering Yes! kun je contact opnemen met Calijn den Nieuwenboer, C.den.Nieuwenboer@amsterdam.nl.