Wijknetwerken Amsterdam > Gemeente > Stedelijke kennismiddag Buurtteams

Stedelijke kennismiddag Buurtteams

4 februari 2020

Stedelijke bijeenkomsten professionals: werken in de toekomstige buurtteams

Kom je ook naar een kennismiddag over de werkwijze van de Buurtteams op 27 februari, 17 maart of 21 april? Laat het ons weten, dan houden we rekening met jouw komst.

Samen werken we toe naar de invoering van Buurtteams Amsterdam per 1 januari 2021. De buurtteams werken straks integraal, vanuit het perspectief van de Amsterdammer en zijn dichtbij georganiseerd. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En wat zijn de voordelen daarvan voor de Amsterdammer en voor de professional? De Verbondsteams doen hier ervaring mee op en delen de eerste geleerde lessen graag met je. De reeks bijeenkomsten wordt afgesloten met de Dag van het Verbond, in de middag van 4 juni 2020.

Voor wie?

De geplande bijeenkomsten zijn voor alle professionals die behoefte hebben aan een eerste kennismaking met de werkwijze van de buurtteams. Voor degenen die nog niet hebben deelgenomen aan de wijktafels roadshow. Maar óók voor degenen die al bij een wijktafel waren en graag meer willen leren over de werkwijze van de buurtteams. We zullen kort de hoe, wat en waarom van de buurtteams doornemen. Vervolgens zoomen we verder in op de werkwijze van de buurtteams, aan de hand van de praktijkervaringen van de Verbondsteams.

Praktisch

De stedelijke bijeenkomsten hebben alle drie hetzelfde programma. We willen alle professionals in Amsterdam evenwichtig verspreiden over de drie bijeenkomsten.

Kies de datum uit die jou het beste uitkomt, zodat je er één keer bij kunt zijn. Er is een beperkt aantal plekken per bijeenkomst.

Bijeenkomst 1: donderdag 27 februari 2020 van 15.00 tot 17.00 uur.
Bijeenkomst 2: dinsdag 17 maart 2020 van 15.00 tot 17.00 uur.

Bijeenkomst 3: dinsdag 21 april 2020 van 15.00 tot 17.00 uur.

Voor de Dag van het Verbond op 4 juni 2020 willen wij vervolgens iedereen weer uitnodigen om samen te komen. Deze dag heeft een ander programma dan de stedelijke bijeenkomsten.

In februari 2020 volgt een uitnodiging met meer informatie over het programma van de bijeenkomsten. Ook informatie over de locaties volgt nog.

Meld je aan!

We horen graag alvast bij welke van de drie bijeenkomsten je kunt aansluiten. Ook horen we graag of je erbij bent op 4 juni 2020. Stuur een e-mail naar buurtteams@amsterdam.nl onder vermelding van jouw naam en organisatie. Let op: vol = vol.

Namens het hele team Buurtteams Amsterdam graag tot ziens bij één van de bijeenkomsten!