Wijknetwerken > Amsterdam Noord > Geen categorie > Voorlichtingsbijeenkomst 18 maart: Wat te doen bij burenoverlast

Voorlichtingsbijeenkomst 18 maart: Wat te doen bij burenoverlast

5 maart 2021

Voor (nieuwe) medewerkers van organisaties die te maken krijgen met aanmeldingen burenoverlast.

Beterburen bemiddelt bij burenruzies. Buren komen samen om hun burenoverlastprobleem te bespreken en te zoeken naar oplossingen met ondersteuning van onpartijdige bemiddelaars van Beterburen. Onze verwijzers, jullie, zijn een belangrijke bron van aanmelding. Dit vraagt om goede informatie van en over ons.

Hoe werkt buurtbemiddeling? Wanneer kunt u naar Beterburen verwijzen? Hoe kunt u buren motiveren om buurtbemiddeling aan te gaan?

In deze tijden is buurtbemiddeling meer dan nodig. Veel buren zitten nu nog meer boven op elkaar dan gewoonlijk. Dit zorgt voor meer irritaties en burenoverlast. Beterburen werkt binnen de normen van de nieuwste overheidsmaatregelen en adviezen. We brengen u daar graag van op de hoogte.

We nodigen u dan ook uit voor een voorlichtingsbijeenkomst via Zoom over onze huidige werkwijze, manier van verwijzing naar ons en onze samenwerking.

Kent u mensen in uw organisatie voor wie deze voorlichting ook interessant is? Kunt u hen dan deze uitnodiging toesturen?

DEELNAME
Check of u Zoom mag gebruiken via de werkmail of wellicht kunt u dit openen via eigen mailadres.
• Inschrijven: stuur een bericht naar info@beterburen.nl of bel 085-9022810
• Sluitingsdatum: dinsdag 16 maart 2021

Geef het volgende aan:
• uw naam, organisatie en functie
• uw emailadres waarmee u kunt zoomen

U ontvangt een uitnodigingslink om 09.15 uur op de dag van de voorlichting, 18 maart 2021.

U wordt vriendelijk verzocht uw camera aan te zetten. Dit vanwege een betere interactie (vragen, voorbeelden) en prettiger werken voor de voorlichter. Met dank en tot ziens!